Іноді малюки проявляють абсолютно несподівані таланти. Майже 100 тисяч вподобань зібрало хвилинне відео, на якому дворічний хлопчик майстерно грає на справжній барабанній установці. І наймиліше: коли тодлер випадково вдаряє себе по пальцю, його батько поспішає на допомогу, щоб подути й поцілувати хворе місце. Після цього хлопчик продовжує грати.

Про Тео де Суза на прізвисько Магу заговорили після того, як відеозаписом з ним поділився відомий американський баскетболіст Рекс Чапман. 3 липня спортсмен виклав у Twitter це неймовірно миле відео.

Пост набрав майже 100 тисяч лайків, а про кучерявого малюка Магу заговорили в мережі. Виявилося, що дворічних хлопчик на репетиціях грає в групі свого батька — професійного музиканта і має свій Instagram-акаунт. На деяких музичних відео хлопчик не просто барабанить, а ще й підспівує.

Батько хлопчика Фернандо де Суза  професійний музикант і вчитель музики, а тому Тео жив у світі звуків і ритмів ще до того, як з’явився на світ. За словами мами Каміли, вона почала знайомити сина з музикою під час вагітності.

У музичній сім’ї не обійшлося без розбіжностей: мама хотіла познайомити дитину з класичною музикою і навчити сина грати на віолончелі, а тато виступав за рок і електроніку, і з трьох місяців почав долучати сина до ударних інструментів.

Барабанити Тео сподобалося відразу ж, і він охоче почав відбивати ритм на всьому, до чого тільки діставав. У два роки хлопчикові нарешті подарували власну барабанну установку, на якій він може відточувати свої навички й розчулювати серця не лише своїх батьків.

Поділитися цією статтею