Благодійний фонд допомоги безпритульним тваринам «Щаслива лапа» запрошує дитячі садочки долучитись 1–2 березня 2021 року до ІІІ Всеукраїнського заняття доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин, присвяченого Всесвітньому дню котів, 1 березня.

Всі, хто долучиться до заняття доброти, зможуть взяти участь у розіграші цінних подарунків від «Фокстрот» та Canon. Кожен заклад, що візьме участь у заході, отримає електронний сертифікат учасника.

Серед усіх закладів дошкільної освіти України, які подадуть заявку на участь у ІІІ Всеукраїнському занятті доброти, проведуть «Заняття доброти про гуманне ставлення до тварин» (собак та котів) у всіх групах садочка (крім ясельних груп та груп раннього віку) та вчасно надішлють фотозвіт, буде розіграно цінні подарунки від «Фокстрот» та їхніх партнерів — компанії Canon.

Конспекти занять, розроблені спеціалістами БО «БФ «Щаслива лапа» та надіслані педагогами, можна завантажити на сайті Фонду.

Якщо навчальний заклад планує провести заняття за власним конспектом, фахівці просять відповідно до вікових особливостей дітей розкрити ряд питань, зазначених на сайті.

Якщо навчальний заклад має бажання отримати електронний сертифікат учасника ІІІ Всеукраїнського заняття доброти, необхідно:

1. Заповнити заявку до 1 березня 2021 року.

2. Провести «Заняття доброти» 1 або 2 березня 2021 року.

3. До 4 березня 2021 року надіслати фотозвіт (з кожного проведеного заняття надсилається 1 фото) на електронну адресу — bioetika@happypaw.ua. У листі з фотозвітом слід зазначити таку інформацію:

  • назва навчального закладу,
  • кількість дошкільних груп у садочку,
  •  населений пункт,
  • кількість проведених «занять доброти».

Дізнатись детально умови участі в розіграші можна за посиланням.

Поділитися цією статтею