Сучасні батьки часто експериментують і застосовують різні методи виховання. Так, дехто звертається до західноєвропейських моделей, дехто  до далекосхідних. Тому ми вирішили розповісти, як виховують дітей у Південній Кореї.

Чим методи цієї країни відрізняються від українських та які стереотипи щодо виховання там існують  розповіла Кароліна Джонг, перекладачка, блогерка, дружина корейця і мама двох дітей, передає Womo.

За словами Джонг, у Кореї дітей настільки люблять, що там практично ніхто не може байдуже пройти повз малечу. Їх там дуже оберігають і намагаються робити для них все ідеально: найкраще харчування, найкрутіші іграшки тощо.

Цікаво, що 80% південно-корейських жінок свідомо залишають роботу і присвячують себе материнству. Для них це відповідальніше за будь-яку роботу. Проте, на відміну від наших мам, кореянки не вважають за потрібне виводити дитину кожен день гуляти.

У Кореї, дуже схоже до Японії, дитині до 5 років дозволяється поводитися як завгодно. Корейці вважають, що виховувати дитину потрібно тільки тоді, коли вона вже щось розуміє. До прикладу, якщо трирічний малюк вередує у вагоні метро, то всі пасажири будуть намагатися його розважити. Ніхто не стане зневажати маму чи кричати на неї. Деталі — на сайті 24.



Поділитися цією статтею
Автор: