В Україні до Дня матері проведуть флешмоб-рекорд «Моя мама найкраща», який має увійти до Національного реєстру рекордів України.

Україна святкує День матері у другу неділю травня. Цього року цей день припадає на 9 травня.

Для того щоб стати учасником флешмобу, необхідно 9 травня 2021 року з 00:00 до 23:59:

1) Опублікувати пост з фото вашої мами або спільне фото з мамою на своїй сторінці у Facebook або Instagram з теплими словами й привітаннями і вказати хештег #моямаманайкраща2021.

2) Зареєструватися як учасник флешмобу на сайті організаторів рекорду. Реєстраційна форма стане доступною в день здійснення рекорду, що також надасть вам можливість надалі замовити диплом учасника рекорду після офіційної реєстрації рекорду Національним реєстром рекордів України.

Флешмоб організовують ТОВ «Холдинг НАС», РАТЕГ, Національний реєстр рекордів України, ГО «Спільна Перемога».

«Виставляти можна будь-яке фото вашої мами, яке у вас є. Це може бути сімейне фото, де вас багато, і з вами є ваша мама. Це можете бути ви з вашою мамою або ваше улюблене фото мами — не важливо, чи мама ще жива, чи її вже немає з вами. Тобто, варіантів безліч. Але робити багато фотографій не треба, достатньо одного фото», — розповів співзасновник ГО «Спільна Перемога» Олександр Соколінський.

Як вважає засновник «Національного реєстру рекордів України» Валентин Щербачов, цей рекорд стане унікальним, бо не має аналогів у світі і в Книзі рекордів Гіннеса.

«Я не сумніваюся, що до кінця дня, 9 травня, ми матимемо рекорд, тому що вже зараз охочих взяти участь у цьому флешмобі дуже багато, люди в соцмережах уже викладають певні моделі щодо цього. А 10 травня, десь до опівдня, ми вже підіб’ємо підсумки. Аналогів у світі і в Книзі рекордів Гіннеса, з якою ми співпрацюємо, таким рекордам немає, і це такий український оригінальний захід», — повідомив він.

Фото https://ua.depositphotos.com.

Поділитися цією статтею