Компанія «Київстар» оголосила про набір слухачів на безкоштовні курси профорієнтації STARt Yourself. Старшокласники (з 15 років) та студенти 1–2-го курсів зможуть дізнатися з перших вуст про особливості популярних спеціальностей: юриспруденція та комплаєнс; Digital SMM, веб-дизайн; BigData; маркетинг; фінанси та аудит.

ТОП-менеджери та керівники напрямків Київстар прочитають 5 лекцій про особливості різних спеціальностей, поділяться професійним досвідом та дадуть відповіді на питання слухачів. У зв’язку з карантинними обмеженнями навчання буде проходити онлайн.

Щоб пройти відбір, кандидатам потрібно заповнити анкету та обов’язково детально розповісти про свою мотивацію участі в навчанні. Один слухач може прослухати кілька лекції за вибором. Найбільш мотивовані учні та студенти ввійдуть до складу групи слухачів.

ЛекціяДата та час проведенняЗбір заявок (до)
Юриспруденція та комплаєнс04 листопада 2020, 17:00збір заявок уже завершено
Digital SMM, веб-дизайн11 листопада 2020, 17:0006 листопада 2020
BigData18 листопада 2020, 17:0013 листопада 2020
Маркетинг25 листопада 2020, 17:0020 листопада 2020
Фінанси та аудит02 грудня 2020, 17:0027 листопада 2020

«Курс профорієнтацїї STARt Yourself – це один з етапів програми стажування для студентів. Спрямувати молодь, допомогти зробити перший крок в професійному напрямку — це навіть більш відповідальне завдання, ніж дати практичні навички роботи. Ми прагнемо до того, щоб молоді люди свідомо обирали професію та займались у результаті улюбленою справою. Про успіх проєкту говорить те, що в нас уже є в штаті люди, котрі пройшли: 1) курси профорієнтації, 2) стажування в Київстар та, нарешті, 3) стали нашими співробітниками», — коментує Оксана Олійник, директор з управління персоналом та розвитку організації «Київстар».

Вперше курси профорієнтації «Київстар» провів у 2017 році. За цей час навчання пройшли більш ніж 500 підлітків, які прослухали понад 30 лекцій.

Нагадаємо, в Київстар діють дві програми стажування: для студентів з 3-го курсу — STARt Yourself, відгалуженням якої і є ця програма профорієнтації. Та проєкт для дорослих стажерів, людей з великою перервою в роботі, а також для тих, хто вирішив повністю змінити напрямок діяльності — Returnship.


Київстар – український оператор телекомунікацій, який надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі LTE (4G). Послугами оператора користуються 25,4 млн абонентів. Акціонер Київстар – міжнародна група VEON Ltd, що має офіс у Нідерландах. Київстар понад 20 років працює в Україні та є найбільшим платником податків на телекомринку, а також одним із кращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.

Київстар – соціально відповідальна компанія, яка активно працює в цьому напрямку з 2006 року. Як лідер телекомунікаційного ринку країни, Київстар вважає своєю місією відкривати нові можливості для України та змінювати життя людей на краще. Саме цей принцип закладено в основу стратегії корпоративної соціальної відповідальності компанії, основними напрямками якої є: Цифрова інклюзія, Розвиток підприємництва, Безпека в Інтернеті, Корпоративне волонтерство та Партнерство заради миру.

Компанія підтримує Цілі сталого розвилку, визначені Генеральною асамблеєю ООН, та у своїй діяльності орієнтується на Ціль 4: Якісна Освіта, Ціль 8: Гідна Праця та Економічне Зростання, Ціль 9: Iнновації та Інфраструктура, Ціль 17: Партнерство Заради Стійкого Розвитку. Ключовими проєктами Київстар у сфері соціальної відповідальності є онлайн-школа мобільної грамотності для старшого покоління «Смартфон для батьків», інформаційно-просвітницький портал про небезпеки для дітей в Інтернеті StopSexтинг, ініціатива СМС-благодійності «Дитяча надія», спільна ініціатива з Національною поліцією «Пошук Дітей» та програма «Інновації та підприємництва» в освітніх дитячих таборах «GoCamp».

Додаткова інформація: pr@kyivstar.net

Поділитися цією статтею