Попереду все літо, і через пандемію багатьом доведеться розважати дітей лише власними силами. Одному дідусю з Вашингтона прийшла шалена ідея, яка затьмарить будь-які дитячі майданчики раз і назавжди. Він побудував для свого онука американські гірки просто на задньому дворі і вони виглядають приголомшливо.

Коронавірус позбавив можливості закордонних відпусток, літніх таборів і дитячих розважальних центрів, тому родини стали поповнювати арсенал розваг удома. Американський дідусь побудував своєму онуку цілий атракціон.

Мати хлопчика поділилася цим відео на своїй сторінці в Twitter з коментарем про те, що це ще не остаточний вид саморобних американських гірок, проте дідусь з онуком вже із задоволенням їх тестують. Трохи пізніше з’явилося відео з фінальним варіантом атракціону, і він вражає.

Талановитий дідусь змайстрував гірки з пластикових труб та дерев’яних балок, а для вагонетки використав пластикову дитячу машину, обладнану чотирма дерев’яними колесами. На жаль, трек не закільцьований, однак вагонетка однаково добре їде рейками і вперед, і назад.

Оригінальне відео набрало у Twitter близько 7 мільйонів переглядів, а коментатори захопилися дідусевими інженерними навичками і при цьому турботою про безпеку. 

Поділитися цією статтею
Автор: