Рівень володіння англійською мовою українців складає 2,9 балів з 10 можлвих.

Про це стверджують дослідники національної програми популяризації англійської Future Perfect. 

Програма складається з законопроєкту, що передбачає впровадження англійської мови у різних сферах діяльності, а також продуктів та сервісів, які допомагають вивчати мову у зручному та доступному усім форматі. Зокрема, доступними для українців є такі ресурси як:

Promova – це платформа для вивчення мов з персоналізованим підходом. В межах мовної програми Future Perfect, платформа надає українцям Premium-доступ до всіх мовних курсів на 3 роки.

CASES — це соцмережа та освітня платформа для креативних індустрій. Зокрема, там є вебінари англійською від представників топових українських та міжнародних компаній.

ENGinGov — програма з практикування розмовної англійської для молодих публічних службовців з іноземцями, які вільно володіють англійською, з різних держав світу. Мета проєкту — допомогти молоді у сфері публічного адміністрування говорити англійською вільно та впевнено, а також створити умови для ефективної комунікації з міжнародною спільнотою.

Курси англійської мови для державних службовців і посадових осіб органів місцевого самоврядування — проєкт, який реалізує ГО «ГОУЛОКАЛ» завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID).  Заняття проходитимуть онлайн через систему управління навчанням Британської Ради разом з кваліфікованими викладачами з усього світу.

Поділитися цією статтею