Понад 1,8 тисячі вступників у магістратуру «Права» та «Міжнародного права» отримали рекомендації до зарахування на бюджет. Ці місця вже другий рік поспіль були розподілені за широким конкурсом, тобто надані не в конкретні виші, а «пішли» за кращими вступниками в обрані ними університети.

Так, рекомендації отримали 1760 вступників у магістратуру «Права» та 90 – «Міжнародного права». Списки оприлюднять приймальні комісії вишів, яким уже надійшла відповідна інформація в ЄДЕБО. Також вступники можуть перевірити, чи одержали рекомендацію на бюджет, на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/.

Виконати вимоги до зарахування та подати документи у виші рекомендовані вступники повинні до 18-ї години 10 серпня, а саме зарахування відбуватиметься до 12-ї години 11 серпня. Переведення на вакантні бюджетні місця проходитиме до 15 серпня.

Нагадуємо, що цього року вступні випробування в магістратуру «Права» та «Міжнародного права» проходили за технологією зовнішнього незалежного оцінювання.

Загалом 2019 року на «ЗНО в магістратуру» для вступу на «Право» та «Міжнародне право» зареєструвалися понад 16 тисяч осіб. Під час основної сесії участь у тестуванні взяли трохи більше ніж 14 тисяч осіб, з яких майже 63% успішно пройшли єдине фахове вступне випробування.

Раніше рекомендації на бюджет отримали понад 60 тис вступників на бакалавра (магістра медичного, ветеринарного та фармацевтичного спрямування).

Поділитися цією статтею