Британська рада оголосила про початок реєстрації на курс CELTA для викладачів, що пройде з 29 січня до 23 лютого 2018 року в Києві. Про це повідомляється на сайті організації.

CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults) — базова кваліфікація для осіб, що майже не мають досвіду. Сертифікат є міжнародно визнаним, що дозволяє успішним кандидатам працювати викладачами англійської мови у світових інституціях.

Курс містить такі елементи: практика викладання з учнями, заняття із самооцінки та зворотного зв’язку з колегами та наставниками курсу, навчальні заняття, спостереження досвідчених вчителів Британської ради, заняття з планування уроків з наставниками курсу.

Заяву можна завантажити за посиланням. Вимоги до кандидатів: досягнення 18-річного віку; кваліфікація, що дозволяє викладати у ВНЗ та навчати англійської мови на різних рівнях (мінімум С1 CEFR).

Кінцевий термін подання заповнених заявок за адресою: Martin.Ogilvy1@britishcouncil.org.ua — 18 січня 2018 року. Вартість курсу — 34 тис. грн. Оплату потрібно здійснити до 22 січня 2018 року. Зареєструвавшись до 29 грудня, ви отримаєте знижку в розмірі 3,4 тис. грн.

Поділитися цією статтею