Благодійний фонд «Таблеточки» за підтримки сайту «Розвиток дитини» запрошують школи та дитячі садки, а також вчителів та вихователів приєднатися до акції «Благодійність замість квітів». Метою акції є збір коштів для онкохворих українських дітей замість витрат на букети до 1 вересня.

Учителям шкіл та вихователям дитячих садків пропонується відмовитися від звичних квіткових подарунків та повідомити про це своїх учнів та їхніх батьків на своїй сторінці у соціальній мережі, на шкільному стенді або на сайті школи. Натомість гроші пропонується надати онкохворим дітям за посиланням:


Пожертвувати кошти на благодійність за допомогою сервісу безпечних онлайн-платежів ПриватБанку «LiqPay» (Visa, MasterCard або Приват24)

(Натискати кнопку «Допомогти зараз»)


Таблеточки — благодійний фонд, який захищає інтереси дітей з онкологічними захворюваннями та їхніх сімей в Україні. Фонд надає адресну, психологічну, паліативну допомогу та системно допомагає необхідними медикаментами 16 онковідділенням по всій Україні. За 7 років роботи 2 тис. дітей отримали допомогу фонду.

Поділитися цією статтею