Діти часто вриваються в робочі онлайн-зустрічі дорослих, відволікаючи від важливих переговорів, але тепер і батьки можуть опинитися в ролі небажаних гостей. Така історія сталася з Брайаном Кіфером з Колорадо, який завадив своєму семирічному синові вчитися в ZOOM.

Учень молодшої школи вирішив відвідувати онлайн-уроки в піджаку, краватці та білій сорочці.

Коли дружина Брайана помітила, в якому респектабельному вигляді їхній син «відправився» на заняття, вона покликала чоловіка, щоб він теж оцінив. Однак хлопчик виявився незадоволений такою підвищеною увагою до своєї персони і, щоб його не потривожили, показав безцеремонному батькові жест, який означав «розмову телефоном».

«Мені треба було докласти максимальних зусиль, щоб не розсміятися», – написав Брайан у своєму Twitter.

Твіт став вірусним, набравши понад 76 тисяч вподобань і понад 400 коментарів. У них користувачі мережі розповіли про те, як їхні діти справляються з дистанційним навчанням. Виявилося, що син Брайана – не єдиний школяр, який стрімко перетворився на менеджера середньої ланки.

Користувачі розповіли, що деякі діти під час навчання вішають на двері знак «Зустріч в Zoom, НЕ шуміти!», а один батько зізнався, що його восьмирічний син усвідомив, що для зустрічей в Zoom не обов’язково надягати штани. Дистанційна робота та навчання розділили людей на два табори: тих, хто одягає костюм, навіть перебуваючи вдома, і тих, хто радісно нехтує штанами. А ви до кого належите?

Поділитися цією статтею
Автор: