У англійському графстві Йорк татусі вирішили збиратися разом, щоб вчитися плести коси та дізнаватися, як робити інші зачіски своїм донечкам, повідомляє BBC.

Ідея організувати такий клуб за інтересами якось спала на думку Джеку Вудхемсу, якому потрібно було причесати свою дівчинку на свято. На допомогу прийшла його знайома Марія, яка допомогла і йому й іншим дітям на вечірці. Тоді Джек задумався та зрозумів, що теж хоче вміти заплітати волосся своєї чотирирічної доньки й щоб при цьому вона не кричала та не плакала, а була задоволена результатом.

Поступово навколо Джека та Марії стали з’являтися інші батьки, які теж хотіли навчитися робити гарні зачіски донечкам. Разом вони знайшли приміщення і зустрічі стали регулярними. Раз на місяць татусі з дівчатками приходять в клуб, приносять частування і починають майстер-клас. Крім цього, багато хто визнає, що заняття подарували їм не лише нові навички, але й друзів. Батьки регулярно телефонують, спілкуються за межами клубу, гуляють і ходять разом обідати.

Один з татусів, розповідаючи про свої перукарські досягнення, сказав, що тепер уже мріє одного разу заплести волосся своєї доньки перед весіллям, коли вона буде нареченою. У клубу є свій твіттер, в якому вони викладають фотозвіти про заняття і діляться кращими варіантами плетінь.

Поділитися цією статтею