Німецька компанія Babbel, що розробила мовні курси для українців ще на початку повномасштабного вторгнення, заявила, що продовжить надавати безкоштовний доступ для усіх україномовних користувачів.

За інформацією компанії, з 2022 року на онлайн-платформі Babbel зареєструвались близько 750 тисяч українців, які вивчають англійську, німецьку та польську. З України більшість користувачів цікавить англійська (її опановують 70%), тоді як з-за кордону кожен другий зареєстрований вчить німецьку.

Ці курси складаються з коротких уроків та націлені на реальні щоденні ситуації, що дає можливість одразу використувати мову на практиці. За словами Арне Шепкера, СЕО компанії-розробниці, зараз команда Babbel працює над новим контентом і окремими практичними темами, зокрема щодо працевлаштування.

Доступ до курсів на базі української мови і надалі буде безкоштовним, наголошують в компанії. Окрім того, мобільний застосунок Babbel може працювати без інтернету, якщо попередньо завантажити уроки на пристрій. Це може стати в нагоді тим, хто залежний від тривалих відключень світла.

Подробиці

Babbel – компанія зі штаб-квартирою у Берліні, розробник екосистеми цифрових продуктів для вивчення іноземних мов. Babbel об’єднує декілька сервісів: мобільний застосунок для самостійного навчання Babbel App, уроки з репетиторами Babbel Live, подкасти Babbel Podcasts та корпоративне В2В рішення Babbel for Business.

Заснований у 2007 році, Babbel App став першим у світі застосунком для вивчення мов. Доступ на платформу є платним, нею вже користуються 16 млн людей, які вчать 14 мов.

Цьогоріч Babbel увійшла в список найбільш інноваційних компаній цифрового навчання від Global Silicon Valley та стала фіналістом EdTech Awards 2024.

Поділитися цією статтею