Американський онлайн-університет пропонує українцям «Освітню лінію життя», повідомляють на сайті закладу.

На прохання Міністерства освіти України University of the People (UoPeople) відкриває всі свої курси для українських студентів, чиї університети закриті через вторгнення Росії, щоб вони могли продовжити навчання безперервно онлайн.

«Щоб дати українцям надію на краще майбутнє після завершення вторгнення, UoPeople також надає 1000 стипендій для студентів з України, у тому числі тих, які втекли з країни, щоб вони могли продовжити навчання» — повідомляють в університеті.

Доступні та гнучкі онлайн-програми навчання UoPeople є асинхронними, що означає, що студенти можуть навчатися будь-де у зручний для себе час. Для доступу до цих курсів треба лише базове підключення до інтернету – широкосмуговий доступ не потрібен. UoPeople уже розпочав приймати студентів у навчальний семестр, який стартував 7 квітня.

Стипендії для українських студентів покриватимуть усі витрати на навчання за програмами бакалавра чи магістра в UoPeople. Студенти можуть подати заявку на отримання стипендії онлайн.

Студенти з України, які хочуть здобути ступінь, мають заповнити онлайн-заявку. Ті, хто хочуть брати участь у курсах університету, не розпочинаючи програму отримання ступеня, мають написати до закладу і фахівці допоможуть провести процес доступу.

Поділитися цією статтею