Ініціатива GoGlobal спільно з Green Education Ukraine та громадською спілкою «Освіторія» запрошують агентів змін обговорити освітню реформу в Україні разом із Ґаррі Джейкобсом.

Ґаррі Джейкобс – американський письменник, дослідник і консультант у сфері освіти та глобального управління, управління бізнесом, економічного і соціального розвитку. Виконавчий директор Всесвітньої академії мистецтва та науки (World Academy of Art &Science), дійсний член Римського клубу. Головний виконавчий директор і голова ради Світового консорціуму університетів (World University Consortium). Головний редактор Cadmus Journal – журналу у сфері економіки, освіти, міжнародної безпеки та глобального управління.

Зустріч пройде 28 березня з 19:00 до 21:00 в хабі «Освіторії» (вул. Івана Мазепи, 1). Вхід вільний, однак обов’язкова реєстрація за посиланням.

Мова заходу — англійська. Після виступу спікера передбачено дискусію.

За додатковою інформацією звертайтеся: Юлія Мішина, 096 780 98 97.

GoGlobal — ініціатива спрямована на популяризацію вивчення іноземних мов та волонтерського руху в Україні, сприяння міжкультурному діалогу та громадській дипломатії.

Поділитися цією статтею