Американські вчені з Університету Орегону та Університету Джорджії виявили, що електронні освітні платформи ефективніші в навчанні, ніж використання самого лише традиційного методу викладання. Детальніше про це можна прочитати за посиланням.

У дослідженні взяли участь 2303 учні та 71 вчитель, яких обрали методом випадкової вибірки з 13 різних шкіл. Основний акцент під час перевірки ефективності було зроблено на дітей з особливостями розвитку (13% з усіх учасників) і на тих, для кого англійська мова викладання не була рідною (3,8%), однак перевіряли і пересічних учнів.

За процесом навчання відібраних для дослідження учнів та вчителями слідкували три роки. У результаті всі учасники значно поліпшили свій рівень вивчення наукових дисциплін завдяки інтерактивному матеріалу та електронним платформам порівняно з тими, хто займався за традиційним навчальним планом. Особливо це помітно в дітей з особливостями розвитку. Половина учасників дослідження охарактеризувала представлену їй онлайн-платформу як дуже легку для використання.

Поділитися цією статтею