Про розробку українця Євгена Трончука, яка вже містить майже 5 000 мультфільмів, повідомляє сайт #shotam. Контент на платформі поділений на окремі категорії: для малюків, дошкільнят і школярів.

  • Для малюків — це казки, дитячі та колискові пісні, загадки і навчальні мультфільми.
  • Для дошкільнят зібрані «Свинка Пеппа», «Щенячий патруль», «Смурфики», а також відео з YouTube-каналів дитячих блогерів, пізнавальний анімований серіал «Лікар Лікарчук» і терапевтична гра від Світлани Ройз «Невидимі дари».
  • Школярі можуть подивитися «Клуб Вінкс», «Захисники Петронікс», «Леді Баг і Супер Кіт» та 6 сезонів пізнавального мультсеріалу «Книга-мандрівка. Україна».

Автор розробки шукав для своєї дитини україномовний аналог YouTube, який блокував би доступ до «дорослого» відео і тем. YouTube Kids не зміг задовольнити цих запитів через невелику кількість україномовного контенту. Тож розробник вирішив створити окремий сайт — «схожий на YouTube, але з відібраними мультиками з українською озвучкою і з адекватною тематикою».

Усі відео на сайті поширюються з YouTube з дозволу платформи. Під час перегляду в плеєрі видно назву каналу, зазначив Євген. Сайт постійно доповнюється новим контентом.

Перейти на платформу
Поділитися цією статтею