«Освіторія» запрошує долучитись до свого Telegram-каналу. Так ви зможете регулярно отримувати всю інформацію, яку публікує медіа.

Для цього заходьте за посиланням.

Алгоритми Facebook живуть своїм власним, нікому не зрозумілим життям, і хороші якісні навчальні матеріали для вчителів та батьків або важливі освітянські новини часто можуть загубитись у стрічці новин.

Підписка на Telegram-канал дозволить цього уникнути. Ви будете отримувати сповіщення на свій телефон одразу ж після публікації матеріалу на сайті. І найважливіше для себе точно не прогавите та зможете переглянути у своєму Telegram.

А ще, там у нас будуть добірки найпотрібніших статей для вчителів і батьків. І календар найкращих освітянських подій, які варто відвідати. Звичайно, часом будемо розбавляти все це мемами, які на 134 042 % змусять вас усміхнутись.

До речі, невеличкий секрет. Незабаром там з’являться батьківські й учительські стікери, у які ви закохаєтесь з першого погляду.

І найголовніше! Ми там частенько розігруватимемо різноманітні круті подарунки серед підписників, і у вас є можливість бути серед тих, хто отримає приз — якщо ви підпишетесь, звісно.

А також долучайтесь у «чат для своїх», де ви зможете обговорити всі найновіші освітянські новини.

Поділитися цією статтею