Чи ви готові увірватись всією родиною на неймовірне свято музики Atlas Weekend Friends Edition, що стартує в Києві з 5 по 11 липня?

Нудьгувати в очікуванні виступів улюблених артистів під час фестивалю (РОЗКЛАД ТУТ) точно не доведеться! Маємо перелік із занять на всяк смак на території Атласу на ВДНГ для вашого натхнення, гарного настрою і релаксу.

1

Атмосферний фест-фотосет

На території фестивалю на гостей чекатимуть десятки фотозон. Тут знайдеться вдала локація для фото навіть для найвибагливіших блогерів. Дзеркальні фотозони, фотозони з копицями соломи та підвісними лампочками-ріжками морозива, фотозони-арки з яскравою ілюмінацією, фотоборди з табличками, які можна брати в руки для кумедного знімкування, — чого тільки не було в попередні роки! І нам вже теж ду-у-уже цікаво, чим здивують організатори цьогоріч любителів заселфитись.

2

Активності від партнерів Atlas Weekend

Щороку партнери фестивалю влаштовують крутезний фан для поціновувачів музики. Наприклад, під час одного з попередніх Атласів гості могли з вітерцем покататись на зіплайні (троллей) та зняти відео прямо під час польоту. Тож не прогавте цьогоріч можливість полоскотати нерви “атласним” адреналінчиком!

3

Б’юті-зона та шопінг під відкритим небом

Якщо ви стомились від танців і співів, а до наступного виступу ще пару годин — сміливо чимчикуйтке до маркет-зони Atlas Weekend. Ви зможете придбати тут одяг, взуття та аксесуари, зробити тимчасове татуювання. В продовольчому куточку можна придбати крафтові солодощі, лимонади й морозиво, свіжі ягоди.

Маєте настрій до зміни іміджу? Майстри в б’юті зони швиденько організують круту зачіску косичками та яскраві акценти в макіяжі з блискітками та спеціальними стразами-наліпками для обличчя. Коли ще ви зможете поекспериментувати? Не бійтесь виглядати незвично та яскраво: це фестивальний тренд на всі роки.

4

Крута вулична їжа

Найкращі гастрономічні точки Києва стараються потрапити на Атлас, аби пригостити гостей смаколиками, адаптованими до формату вуличної їжі. Особливо радимо спробувати гірос (грецька шаурма) та смореброди з оселедцем. Але асортимент настільки різноманітний, що головне вчасно зрозуміти, чого вимагає ваш меломаньский шлунок.

5

Dolce Far Niente в гамаках

У італійців є прекрасне поняття “Dolce Far Niente” — солодне “нічогонероблення”. Отож, практикуйте його й на Атласі. А для посилення задоволення пройдіть до яблуневого садка з гамаками, знайдіть там вільний гамачок, зніміть кросівки та заплющуйте очі. Навколо гамір, з великої сцени лунає музика, а ви просто медитуєте. І відчуваєте, як втома і всі турботи вмить покидають вас. Десять хвилин — і ви знову готові танцювати півтори години поспіль!

Поділитися цією статтею