Громадська організація «Всеукраїнська громадська організація «Рушійна сила» реалізувала проєкт «Знання під час війни». Його метою є актуалізація існуючих освітніх матеріалів, призначених для онлайн та офлайн-навчання. Навчальна програма складається з 5 відеоуроків та 5 методичних розробок уроків, спрямованих на засвоєння учнями основ особистої фізичної та психологічної безпеки під час війни та в повоєнний час.

Напрацьовані матеріали освітяни можуть взяти в роботу для покращення освітнього процесу. Матеріали доступні онлайн на безоплатній основі.

В умовах реальності, яка змінилася з миру на війну, педагоги та батьки учнів наразі не мають у своєму арсеналі освітніх продуктів, які допоможуть говорити з дітьми про війну та давати їм актуальні прикладні знання, необхідні тут і зараз.

Ідеться про основи безпеки життєдіяльності, психологічну безпеку, інформаційну безпеку, про навчальні продукти, за допомогою яких вчителі та батьки у доступній формі допоможуть школярам зрозуміти, що відбувається в країні.

Всі відеоуроки програми можна переглянути за посиланням.

Методичні розробки доступні на сайті.

Поділитися цією статтею