У луцькій школі №9 четверо однокласників набрали максимальну кількість балів на ЗНО. Двоє безпомилково склали математику, ще двоє — хімію та біологію. А половина учнів цього ж класу склала ЗНО у середньому на 195 балів. Про унікальний клас розповіли в ТСН.

У цьому класі кожен третій — відмінник. Даниїл Ярощук та Андрій Обертас без помилок склали математику. Кажуть, що завдання були прості.

Кадр із випуску ТСН за 26 червня 2019 року

«40 хвилин вистачило, далі тільки перевіряли. Треба було пересилити себе і не зробити помилок не через незнання, а через неуважність і через те, що нервуєшся», — діляться випускники.

Під час підготовки до ЗНО вчителька уже й не знала, які завдання вигадувати цим розумникам. Над задачами і тестами ті сиділи навіть вночі.

«Інколи о 12-й годині починають мені скидати розв’язки завдань, які я давала колись. Було й таке», — каже вчителька математики Оксана Мала.

Кадр із випуску ТСН за 26 червня 2019 року

Вероніка Євдокимова на всі 200 впоралась із біологією — її планує далі опановувати в місцевому виші:

«Я планую займатися медичною біотехнологією, це зокрема виробництво ліків та препаратів».

Її хлопець Костянтин Приступа склав на 200 хімію — вчитися планує в Києві, тож тепер, сумує пара, їх розділятимуть сотні кілометрів:

«Я таку вже не знайду, розумних і гарних дівчат надзвичайно мало. Це наша вчителька з математики Оксана Леонідівна і Вероніка!»

В одному класі аж 12 відмінників і жодного двієчника. Пів класу склали тести більш ніж на 195 балів.

«Велике щастя, коли ти читаєш у такому класі. Коли ти заходиш і боїшся помилитися, тому що учні одразу: а тут не так, а я думаю інакше… І це класно!», — тішиться директор школи Олександр Дубина.

Випускники вже визначилися, куди вступатимуть. І не всі в Україні. Вчитися за кордоном планують принаймні двоє, але після навчання обіцяють повернутися.

Нагадуємо, всього ЗНО 2019 на 200 балів склали 274 випускників з усієї України. 

Читайте також: Все про ЗНО 2019: цифри, підсумки, рекорди77 випускників отримали по 200 балів за ЗНО з хімії190 випускників-вундеркіндів вже отримали по 200 балів за ЗНО

Поділитися цією статтею