Пропонуємо цікаві можливості для самостійного навчання школярів: тренінги, медіагігієна та кар’єрний марафон

Democracy Hub

Онлайн-проєкт, що спрямований на розвиток спільноти проактивної молоді. Проєкт передбачає участь в одному з трьох тренінгів на вибір, дебатний турнір та онлайн-курс. Учасники отримають мотивацію для участі в громадському житті та волонтерстві і дізнаються про можливості для саморозвитку, потраплять у середовище однодумців, навчаться працювати в командах, розвинуть навички комунікації, презентації, фасилітації та ознайомляться із цінностями демократії.

Зараз кожен підліток віком 14–18 років може зареєструватись на один із трьох тренінгів: Youth Leadership, Debate & Public Speaking, Active Citizenship.

Для участі необхідно подати анкету до 14 квітня. Посилання на заявку та деталі проєкту за посиланням.

«Як захистити себе та ближніх від інфовірусів»

Онлайн-курс, покликаний навчити учасників базової інформаційної гігієни. У часи, коли поширення інформації настільки просте і доступне, навички правильного поводження з нею стануть у пригоді. Курс розкаже про наслідки руйнування інформаційного імунітету українців, роль інформації в цифрову еру, маніпуляції в медіа, соцмережах та онлайн-ресурсах.

Лекції квітневого курсу проходитимуть 19.04, 21.04, 23.04, 26.04, 28.04. Взяти участь можуть усі охочі за умови попередньої реєстрації.

Інші деталі — за посиланням.

«Кар’єрний марафон 2.0»

Онлайн-захід для розвитку необхідних для успішної кар’єри soft skills, що складається з 4 вебінарів, 4 ефірів в Instagram та домашніх завдань до них. Учасники отримають поради щодо пошуку вакансій, складання резюме, ресурси для пошуку корисної інформації: книги, фільми, статті, чек-лісти, шаблони та мотиваційні відео, а також позмагаються за професійну консультацію з HR-ом.

Взяти участь можуть усі охочі. Початок марафону 17 квітня.

Реєстрація доступна за посиланням.

Фото https://ua.depositphotos.com.

Поділитися цією статтею