«Гра в дорослішання: як ми зростаємо незалежними» — саме таку фокусну тему обрав 28 BookForum.

28 BookForum відбудеться 15–19 вересня 2021 року у Львові. Цього року книжковий форум пройде в гібридному форматі: онлайн та офлайн.

«Дорослішання визначає вміння обходитися з невпевненістю, бути чесним із собою і з тими, за кого відповідаєш. Це така колективна гра з чіткими правилами, які постійно оновлюються, і відповідальністю за це.

2021 року ми святкуємо 30-ліття незалежності, 30-ліття вільного культурного та літературного ринку. Зміна поколінь, нові зовнішні та внутрішні межі, їх розширення та звуження, зміни, які формують людину та впливають на власний голос, відповідальність за свій вплив — це неповний перелік питань, які піднімає цього року 28 BookForum. Ми хочемо дослідити, коли насправді кожен з нас став дорослим і почав встановлювати власні правила», — розповідають організатори Форуму.

Куратором фокусної теми стане відомий український перекладач та літературознавець Юрко Прохасько. 

Цього року Львівський міжнародний BookForum очікує гостей, які змінюють світ, з усієї України, а також з ЄС, США, Південної Америки та Африки. Планується понад 100 подій, панельних дискусій і традиційна Ніч Поезії та музики non-stop.

Повну програму, теми дискусій, кураторів та зірок фестивалю буде оголошено додатково та розміщено на сайті bookforum.ua і в соцмережах.

Поділитися цією статтею