15 липня — останній день для подачі номінацій на премію Global Teacher Prize Ukraine 2018, ініціатором вручення якої є ГС «Освіторія».

Номінанти будуть змагатися за звання найкращого вчителя, яке також передбачає рік безкоштовного навчання від «Освіторії», поїздку на Global Education & Skills Forum у Дубай та 250 тис. грн.


Подати заявку на участь можна за посиланням


Номінувати свого вчителя-героя, який заслуговує на премію, можна тут


Нагадаємо критерії відбору номінантів:

— Премія доступна для вчителів, що наразі працюють та навчають дітей у рамках обов’язкової шкільної освіти або дітей віком від шести до вісімнадцяти років. Учителі, які продовжують викладання, навіть на позаштатних засадах, також мають право на участь, так само, як і вчителі онлайн-курсів. Премія може бути присуджена вчителям школи будь-якого типу та форми власності.
— Учитель повинен надати докази досягнення помітних результатів у навчанні учнів.
— Учитель повинен показати застосування інноваційних та ефективних освітніх практик, які можна втілити і в інших школах у тому самому контексті.
— Досягнення вчителя повинні бути визнані у класі та поза його межами учнями, колегами, директорами шкіл чи членами більш широкої спільноти.
— Учитель має виховувати в молоді цінності розвитку навичок для життя та роботи.
— Номінант повинен мати досягнення поза межами безпосередньо викладацької діяльності.
— Учитель має заохочувати інших вчителів залишатися в професії та розвивати їхні навички, а також підтримувати чиїсь прагнення долучитися до вчителювання.


Сім причин для вчителя номінуватися на премію Global Teacher Prize Ukraine 2018


Global Teacher Prize Ukraine — це щорічна національна премія для вчителів-агентів освітянських змін. Премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні. Національну премію засновано в 2017 році ГС «Освіторія» після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation, який є засновником міжнародного варіанту цієї премії.

Поділитися цією статтею