Сучасний вчитель та освітній управлінець навчається протягом життя і завжди в пошуку нових можливостей для професійного зростання. Ми підготували для вас три найгарячіші проєкти, на які ви встигнете подати last minute заявку, тож не баріться.

Як працює парламент

Вчителів історії, громадянської освіти, «Я і світ» та загалом усіх педагогів, що хочуть знати більше про те, як влаштована робота парламенту та як відбувається законодавчий процес, запрошують на онлайн-презентацію програми парламентської просвіти. Комплексна програма парламентської просвіти Верховної Ради має на меті поглибити знання школярів та педагогів щодо того, як громадяни можуть брати активну участь у законодавчому процесі. Погодьтеся, без таких знань годі уявити людину 21-го століття. 15 жовтня о 15-й годині учасникам події презентують проєкт програми для початкової, базової та старшої школи, а вчителі зможуть обговорити тематичні компоненти та активності для уроків. Подію організовує Громадська організація Глобал Офіс у партнерстві з Проєктом парламентської реформи ЄС-ПРООН та за підтримки Апарату Верховної Ради України.

Приєднатися до обговорення можна за лінком

Приєднатися до обговорення 

За додатковою інформацією пишіть на пошту join@goglobal.com.ua

Як управляти командами

Ви — керівник державної школи і хочете перейти на новий рівень управління командою? Тоді ця можливість точно для вас. Вже другий рік поспіль DEC life school проводять курс для керівників шкіл та лідерів команд з управління на основі інтегральних інструментів. Це трансформаційний досвід, який дійсно змінює парадигму управління, дає керівникові нове бачення його ролі як лідера, допомагає створити вмотивовану та залучену команду, якій під силу звернути гори. Для директорів державних шкіл організатори створили два гранти на безкоштовну участь. Для подання на грант треба заповнити форму до 15 жовтня. Навчання відбудеться в Києві в офлайн-форматі.

Як втілити свій освітній проєкт

Якщо ви мрієте влаштувати воркшоп з інклюзивної освіти, тренінг із викладання іноземної мови чи розробити застосунок, що допоможе в навчанні, вас готовий підтримати Дім Європи. House of Europe надає грант на особистий освітній проєкт, що має на меті дати новий досвід або прокачати вже наявні навички учасників та поділитися ідеями з колегами з Європи. До проєкту мають бути обов’язково залучені освітяни з ЄС чи Великої Британії, адже справжні зміни можливі лише через обмін і спільне навчання. Подаватися можуть школи, профтехучилища, представники неформальної освіти та просто педагоги чи освітяни в парі з роботодавцем. Апліканти мають можливість отримати від 1 000 до 4 000 євро на втілення проєкту. Подати заявку можна до 21 жовтня 15-ї години за київським часом. Більше про вимоги читайте на сайті House of Europe.

Фото з pexels.com

Поділитися цією статтею