ПРОМО

Наші діти вивчають іноземну мову з початкової школи, проте не всі впевнено нею говорять. Чому складається така ситуація і як школярам успішно скласти ЗНО з англійської мови, якщо до вступу в університет залишається лише кілька років?

Впевнене використання та розуміння іноземної мови потребує тривалого часу, і чим раніше дитина візьметься до занять, тим більше шансів заговорити англійською, наче рідною. На ЗНО рівень мови повинен бути не нижчим за середній В1, а якщо ваша дитина навчається в спеціалізованій школі  навіть вищим за середній  В2. Засвоєння одного рівня потребує щонайменше одного академічного року регулярних занять з викладачем.

Проте є й гарні новини: відтепер займатися з найкваліфікованішими викладачами можна, не залишаючи дому. Онлайн-заняття дають змогу не лише ефективно засвоювати новий матеріал, а й економити багато часу, якого у сучасних школярів усе менше. Навчаючись дистанційно, ваші діти також матимуть змогу вивчати англійську з найкращими викладачами країни, незалежно від того, де ви проживаєте.

Переконатися в тому, наскільки цікавим та результативним може бути навчання онлайн, підлітки та їхні батьки можуть, завітавши на день відкритих дверей у Першому Кембриджському освітньому центрі. У неділю, 30 серпня, в онлайн-форматі ви зможете:

  • ознайомитися з навчальними програмами та освітніми можливостями;
  • взяти участь у пробних уроках з англійської;
  • познайомитися з викладачами центру та почути відповіді на всі питання;
  • виграти неймовірні призи, а саме: семестр безкоштовного навчання на курсі англійської, сертифікат на безкоштовне складання Кембриджського іспиту та одну з п’яти можливостей відвідувати англомовні клуби в онлайн або офлайн-форматі;
  • отримати ексклюзивні знижки на вивчення англійської від 15% до 40%.

Якщо ви проживаєте в Києві й віддаєте перевагу перевіреним заняттям офлайн, запрошуємо вас на День відкритих дверей до Першого Кембриджського освітнього центру в суботу 29 серпня за адресою: вул. Ярославів Вал, 13/2б. На вас та ваших дітей так само очікуватимуть демо-уроки з англійської мови, розіграш призів у безпрограшній лотереї та неймовірні знижки на навчання.

Попередня реєстрація на 29 та 30 серпня обов’язкова. Дізнавайтеся більше та бронюйте місце на пробних уроках за цим посиланням.

Реєстрація
Поділитися цією статтею
Автор: