Про перемогу за версією щорічної премії World’s Best School Prizes 2024 повідомила президентка фундації «Незламна Україна» Вікторія Осадча, яка створила Українську школу в Польщі.

Онлайн-церемонія відбулася сьогодні, 24 жовтня. «Усе, що ви зробили — це просто неймовірно», — сказав засновник премії Вікас Пота. Президентка фундації Вікторія Осадча зізналася, що відзнака — «мрія, що стала реальністю».

The World’s Best School Prizes є освітньою нагородою, яка присуджується школам за внесок у розвиток суспільства. З 2022 року премія щорічно залучає тисячі заявок від шкіл з понад 100 країн світу. Премія обирає лише п’ять переможців, по одній школі з кожної категорії.

Інші цьогорічні переможці:

  • категорія «Співпраця громад» — колегія Марії де Гвадалупе в Аргентині;
  • категорія «Екологічна акція» — Міжнародна школа Райана в Індії;
  • категорія «Інновації» — CM RISE Школа Віноба в Індії;
  • категорія «Підтримка здорового способу життя» — Інститут Галілея-Коста-Скарамбоне в Італії.

Перша українська школа у Польщі, зазначають організатори премії, не лише надає своїм учням знання, а й пропонує індивідуальну освіту та емоційну підтримку для розвитку стійкості та інтеграції в польське суспільство.

«Заклад працює вже третій рік, у 2024 навчальному році зі 160 випускників понад 150 вступили в польські виші, а щороку від 30% до 50% учнів успішно переходять до польських шкіл», — розповіла президентка фундації Вікторія Осадча.

Поділитися цією статтею