Мультсеріал для дошкільнят «Іскорки Суперсил» відтепер доступний на YouTube Kids, повідомляє Unicef Ukraine.

Мультсеріал не тільки розважить, а й допоможе дошкільнятам опанувати необхідні в цьому віці навички разом з улюбленими героями.

Як знайти «Іскорки Суперсил»?

  • Завантажити застосунок YouTube Kids, ввести у пошуку «Іскорки Суперсил»
  • або перейти за посиланням.

У мультсеріалі 10 частин. Кожна має захопливий сюжет, який розгортається в різноманітних локаціях: від українських Карпат до екзотичного Токіо, від домашньої бібліотеки до міського парку.

Герої мультфільму — «іскорки» Міо, Пум, Бринь і Жуж — повсякчас опиняються в різних життєвих ситуаціях та застосовують свої «суперсили» — навички й знання, а маленькі глядачі впізнають себе у вчинках та емоціях кмітливих персонажів, переймаючи в них «суперсили».

Допитливі іскорки постійно знайомляться з новими друзями. Разом із персонажами діти вчаться краще ладнати з однолітками й дорослими, розуміти свої емоції, доглядати за собою та пізнавати навколишній світ.

Кожна історія мультфільму підтримує навчання через візуальні стимули, роблячи засвоєння 16 ключових для дошкільнят навичок веселим і захопливим.

Мультфільм створений командою експертів ЮНІСЕФ в Україні за підтримки Міністерства освіти і науки України для платформи розвитку дошкільнят «НУМО» як додатковий інструмент підтримки розвитку дітей в умовах війни.


Поділитися цією статтею