Цьогоріч премія Global Teacher Prize Ukraine відзначила педагога, якого вперше обрали шляхом опитування на національній платформі Дія.Освіта.

За народного вчителя віддали голоси понад 13 тисяч українців. Переможницею номінації «Вибір українців» стала вчителька початкових класів з Івано-Франківська Леся Павлюк. Майже чверть із тих, хто долучився до опитування, підтримали пані Лесю.

Освітянка активно займається розробкою нових методик і впроваджує їх у навчальний процес. Вона однією з перших у своїй школі почала працювати з інклюзивним класом, використовуючи інноваційні освітні методи, наприклад, кінезіологічні вправи, ігрові технології, ментальну арифметику.

Переможниця отримала нагороду — освітню подорож на світову премію Global Teacher Prize Ukraine.

«Вчителі формують проєкцію України, а зрештою і світу. Від того, як ми працюємо, як ми вкладаємося, як натхненно ми це робимо, залежить майбутнє України», — поділилася Леся Павлюк.

Премія Global Teacher Prize Ukraine 2024 покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства. А також підкреслити важливість педагогів в Україні.

Премію для видатних учителів Global Teacher Prize Ukraine організує Освіторія за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства цифрової трансформації України, Дія.Освіта, Мрія, фармацевтичної компанії Biopharma, KSE Foundation, Talents for Ukraine, Uklon, EdPro, Фонду освітніх ініціатив, Accord Group — Ukrainian digital company, видавництва Літера, Grade Education center, Авіації Галичини та книгарні Сенс, а також Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, який у межах премії підтримує спеціальну номінацію «Дошкілля». Група 1+1 media виступає генеральним медіапартнером, платформа кіно і телебачення Київстар ТБ, Суспільне Мовлення і Громадське радіо забезпечують інформаційну підтримку.

Поділитися цією статтею