Друга онлайн-конференція лікарняних учителів сприятиме знаходженню підтримки, допоможе знайти відповіді на свої питання та опанувати базові техніки роботи з дітьми в умовах війни

Small Heart with Art – громадська організація, яка допомагає змінювати будні дітей, які знаходяться на довгостроковому лікуванні. Зараз, під час активних бойових дій спричинених вторгненням росії, діти майже щодня зазнають поранень і опиняються у лікарнях.

Метою організації є повноцінна підтримка, допомога зі здобуттям освіти а також цікаве дозвілля для маленьких пацієнтів.

Проєкт розповість про те, як відбувався освітній процес під час Другої світової війни і розгляне методики, як підтримати себе та дітей в умовах війни сьогодні. Адже у руках освітян шанс змінити майбутнє дітей, які опинилися в лікарнях. Через діагнози, через поранення, через важку реабілітацію. Для цих дітей уроки в лікарнях стають не лише пігулкою від соціальної ізоляції, а й психологічним якорем звичного життя.

  • Якщо ви вчитель.
  • Якщо ви самі любите вчитися.
  • Якщо ви готові працювати з дітьми, не залежно від місця їх перебування – за шкільною партою в класі, перед монітором або в лікарняному ліжку.
  • Якщо ви вже працюєте з малюками, які пережили біль, втрату, окупацію.

Теми конференції:

◦ базові техніки психологічної підтримки дітей, які постраждали від війни

◦ інструменти дистанційного навчання

◦ методики самопідтримки та дієві способи, як справлятися з емоційною напругою та залишатися в ресурсі.

Серед спікерів будуть психіатри, психотерапевти, спеціалісти з ікнлюзійної освіти та друзі-експерти з Ізраїлю й Естонії, які зможуть дати практичні поради. Щоб ви були максимально готові до навчального року 2022-2023, незалежно від того, чи він буде офлайн, чи онлайн, і чи доведеться вам вести уроки з укриття, чи проводити заняття в класах. Зустрінемося 8-9 серпня 2022, щоб поговорити, як безпечно та ефективно працювати під час війни.

Посилання для реєстрації

Поділитися цією статтею