Благодійний фонд «Клуб добродіїв» запустив збір коштів на проект «Перша професія», розрахований на те, щоб навчити вихованців дитячих будинків шити та ремонтувати взуття. Про це фонд повідомив на своїй сторінці у Facebook із закликом «Професія важливіше цукерок!».

Професія важливіше цукерок – #ніцукеркам

Добродії, потрібна ваша підтримка! Ми запустили збір коштів на проект «Перша професія», який реалізовуємо разом з громадською спілкою Освіторія. В рамках ініціативи вихованці дитячого будинку навчаться шити і ремонтувати взуття. Таким чином ми хочемо допомогти соціально-незахищеним дітям отримати навички першої професії, знайти своє місце у світі та не боятися безробітнього майбутнього за стінами інтернату. Заробітну плату викладачів протягом року забезпечує Освіторія, ми ж з вами маємо зібрати гроші на матеріали та інвентар – це 50 000 грн. Проект триватиме рік, а знання залишаться з дітьми назавжди. Професія важливіше цукерок! Підтримуєте? Тоді долучайтесь до ініціативи! БО «БФ «КЛУБ ДОБРОДІЇВ»Код ЕДРПОУ: 40709504,МФО: 321842 р/с: № 26000053177737 (UAH) в ПАТ КБ «ПРИВАТ-БАНК» Призначення платежу: Благодійний внесок на програму Перша професія.

Gepostet von Клуб Добродіїв am Freitag, 8. Dezember 2017

Проект реалізовуватиметься разом із ГС «Освіторія» і триватиме цілий рік. Усього на інвентар та матеріали необхідно зібрати 50 тис. грн.

Банківські реквізити для надсилання допомоги:

БО «БФ «КЛУБ ДОБРОДІЇВ»
Код ЄДРПОУ: 40709504,
МФО: 321842 р/р: № 26000053177737 (UAH) в ПАТ КБ «ПРИВАТ-БАНК»
Призначення платежу: Благодійний внесок на програму Перша професія.

«Клуб добродіїв» допомагає сиротам з 2011 року. Організація пропагує ідею проти жалості, адже сиротам потрібні знання, навички й можливості, а не співчуття. Окремим напрямом діяльності є здійснення найзаповітніших мрій сиріт. Фонд заснував першу в Україні Школу волонтерів.

Поділитися цією статтею