3 липня відбудеться вебінар «Мирна школа 2.0: Якою буде українська школа майбутнього?».

«Мирна школа» — це інтегрована та комплексна модель побудови партнерських стосунків і безпечної комунікації в школах, вона формує шкільну громаду «на рівних», об’єднуючи педагогів, учнів, батьків та адміністрацію школи. Цей проєкт реалізовує Інститут миру і порозуміння з 2019 року. 3 липня голова правління Інституту миру і порозуміння та ідеологиня «Мирної школи» Альона Горова презентує напрацювання за 5 років і розповість про місію та плани на 2024–2025 навчальний рік. До події долучаться вчителі та учні, які поділяться своїм досвідом та враженнями відновних практик проєкту.

Також організатори запросили експертів освітньої сфери України, які обговорять у форматі панельної дискусії майбутнє української школи. Це Анна Ленчовська, виконавча директорка Київського освітнього центру «Простір толерантності», Дмитро Завгородній, заступник міністра, CDTO у Міністерстві освіти і науки України, Лідія Фісунова, експертка Освітньої фундації MriyDiy, Валентина Хоменко, керівниця старшої школи в Новопечерській школі, Анна Пуцова, співзасновниця фонду savED.

Белінда Хопкінс, авторка підходів, на яких побудована «Мирна школа», директорка організації «Transforming Conflict» та авторка книги «Just Schools», розповість про відновний підхід у школах.

Вебінар розпочнеться о 15:00. Зареєструватися на нього можна за посиланням.

Зареєструватися


Поділитися цією статтею