Команда застосунку «Вивчаю — не чекаю» підготувала серію з п’яти вебінарів, щоб надихнути вчителів перед новим навчальним роком та розповісти про впроваждення цього застосунку в уроки.

Вебінари відбудуться в серпні за таким розкладом:

  • 15 серпня о 18:00 «Як створити креативний урок з математики». Авторка — Мирослава Коба, учителька початкових класів у Новопечерській школі, має вищу педагогічну професійну кваліфікацію та додаткову базову кваліфікацію в початковій школі за програмою Queen’s Continuing Teacher Education (Canada).

  • 17 серпня о 18:00 «5 прийомів для захопливого вивчення української мови». Авторка — Марічка Лисенко, учителька початкових класів, авторка поетичних творів та пісень для курсу читання в застосунку.

  • 22 серпня об 11:00 «Від навчальної програми до техніки в класі». Автор — Гленн МакКенс, міжнародний спеціаліст зі створення контенту, тренер з підготовки вчителів для «Вивчаю — не чекаю»Вебінар відбудеться в супроводі перекладача.

  • 24 серпня о 18:00 «Дизайн-мислення: нестандартні підходи до вирішення проблем у початковій школі». Автори — Ганна Заставська та Юлія Штанько, учительки-методистки, співавторки серії дидактичних наборів «Досліджуємо світ природи» для 1–4-х класів та навчально-методичного посібника «Нова українська початкова школа: розвиток емоційного інтелекту у молодших школярів».

  • 29 серпня о 18:00 «Вмотивоване середовище як рушійна сила успіхів у навчанні».
    Авторка — Олена Шевченко, учителька початкових класів із 29-річним досвідом роботи, методистка, керівниця початкової школи в Новопечерській школі.

Після прямої трансляції записи вебінарів будуть викладені на О.Університет. За успішного проходження тестування ви зможете отримати безкоштовний сертифікат про підвищення кваліфікації на 6 годин. А також першими отримати учительський посібник «Вивчаю — не чекаю», який буде видано восени.

Зареєструватися можна за посиланням.

Навчальний застосунок для 1–4-х класів «Вивчаю — не чекаю» було створено за сприяння Міністерства освіти і науки України міжнародною організацією War Child Holland та громадською спілкою «Освіторія». Уже понад 55 тис. школярів вивчають математику та українську мову і літературу із застосунком на уроках і вдома. Завантажити застосунок можна за лінком.

Зареєструватися


Поділитися цією статтею