Шкільна вчителька і мама трьох дітей придумали спосіб, як перевірити, наскільки добре дитина помила руки. 

Вчителька початкових класів з американського штату Міссурі не могла точно впевнитися, наскільки добре її учні миють руки, а простежити за всіма в класі неможливо. Тоді вона придумала вранці ставити їм на зворотну сторону долоні свій іменний штамп, який зазвичай використовують для маркування підручників і книг.

До кінця уроків, якщо дитина протягом дня регулярно і ретельно мила руки, штамп повинен бліднути. Тим, у кого залишається найсвітліша мітка, після занять вчителька вручає невеличкі призи. Своїм способом вона поділилася у Facebook, і його швидко підхопили інші педагоги та вихователі.

Свій варіант такої перевірки запропонувала мама трьох дітей з англійського Ньюкасла. Вона зізналася, що підгледіла його в школі танців, де займається її дочка, але вирішила його модернізувати і замість штампів малювати дітям на руках різні смайлики.

Після експерименту жінка зізналася, що спрацював він не на всіх дітях. Двоє її синів дуже старалися і ретельно змивали свої малюнки після походів на вулицю. А ось дочці вимивати мамині емодзі було шкода, тому ділянки з картинками вона під час миття не чіпала. Очевидно тому, що сердечка від мами змивати було шкода. Мама пообіцяла на цьому не зупинятися і сказала, що буде ретельно обирати малюнки й думати над тим, як досягти 100% результату під час миття рук у сім’ї.

Поділитися цією статтею
Автор: