Projector Foundation за підтримки International Trade Centre (ITC) та United Nations agency оголошує набір на безоплатне онлайн-навчання у сфері креативних та IT-індустрій. Перевага віддається українкам, що живуть у сільській місцевості.

Підтримка та розвиток професійних навичок у цих регіонах є важливим кроком в економічному розвитку та майбутньому відновлені України. А для кожної окремої українки безоплатне навчання — це можливість опанувати нову диджитал-професію та стати на крок ближчою до роботи, яка приносить задоволення і гнучкість.

Ця програма орієнтована на 90 жінок віком від 18 років, які зараз проживають у сільських місцевостях на підконтрольній Україні території.

Податися на навчання, що стартує в липні-серпні, можна за такими напрямами:

  • Graphic Design Beginning (1 група, 22 особи, 3 місяці),
  • IT PM (1 група, 22 особи, 3 місяці),
  • Facebook & Instagram Targeting (1 група, 23 особи, 2 місяці),
  • SMM for Business (1 група, 23 особи, 2 місяці).

Дедлайн подання заявок: 22 липня 2024 року.

На курсах студентки отримають потужну теоретичну базу знань і закріплять набуті навички на практиці. Навчальний процес передбачає роботу над кейсами реальних замовників. Тому після успішного завершення курсів студентки матимуть сертифікат і готовий проєкт для портфоліо.

Окрім навчання, студенткам програми надається HR-підтримка. Учасниці пройдуть воркшоп з HR-спеціалістом, який розкаже про пошук роботи, підготовку CV, проходження співбесіди, та будуть готові розпочати кар’єру в креативному/IT-секторі. Окрім цього, учасниці програми отримають доступ до сервісу LEZO, який допомагає студентам знайти свого потенційного роботодавця, враховуючи навички та потреби обох сторін.

Не менш важливою частиною навчання в Projector Foundation є спільнота. Участь у ком’юніті — це однодумці, класні можливості та корисні події для кар’єрного розвитку. Детальна інформація про набір на навчання, яке мотивує рухатись далі, на сайті проєкту.

Поділитися цією статтею