Зібрали для вас освітні можливості наступного тижня.

Допомогти зеленому відновленню України та ще й виграти 150 000 грн. Це можливо за участі у Green Future Hackathon, де разом з командою буде створено унікальне ІТ-рішення для енергоефективності України. До участі запрошують молодь від 18 до 35 років, яка має досвід або навички із розробки ІТ-рішень, а от знання з енергетики, сталого розвитку чи екології будуть перевагою, але не є обов’язковою умовою. Захід відбудеться 21–22 вересня у Києві. Реєстрація команд (3–8 учасників) або індивідуальні заявки приймають до 16 вересня. Призи: 1-ше місце — 150 000 грн, 2-ге місце — 75 000 грн, 3-тє місце — 35 000 грн.

Реєстрація

Green Future Hackathon організовано Українською академією лідерства у співпраці з Radar Tech у рамках проєкту «Інтеграція сталого розвитку в Україні відповідно до Європейського зеленого курсу*», що фінансується ЄС. Захід реалізується за підтримки Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні, а також Ukraine-Moldova American Enterprise Fund у партнерстві з Держенергоефективності України.

Програма UPSHIFT відкриває національний набір для молоді з усієї України. Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) разом із партнерами запускає національну хвилю програми UPSHIFT, спрямовану на розвиток і підтримку інклюзії. Інклюзія сприяє залученню всіх громадян до суспільного життя, незалежно від їхнього здоров’я, віку, національних, етнічних чи інших особливостей. Насамперед, цей підхід про повагу до різноманітності та створення суспільства, де кожен може внести свій вклад. Для участі у програмі слід сформувати команду із 3–5 учасників/ць віком від 14 до 24 років; визначити контактну особу, яка вестиме комунікацію від імені команди; визначити та описати в анкеті проблему, що турбує команду і яку б вона хотіла вирішити. Мати готове рішення або проєкт не потрібно.

Анкета для участі у відборі

Дедлайн для заповнення анкети: 22 вересня.

Онлайн-зустріч 12.09 о 17:00

UPSHIFTце глобальна інноваційна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), що надає можливість молоді пройти тренінг за методологією Human Centered Design, отримати менторську підтримку та ресурси на створення соціально важливого проєкту.

Національна хвиля програми UPSHIFT, присвячена підтримці та приверненню уваги до діяльності у напрямку інклюзії, реалізується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) разом із ГО «Слов’янський культурний центр “Задзеркалля”» за підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW.

В Україні стартувала міжнародна освітня ініціатива для дітей «Світ дослідників» від Henkel. Проєкт орієнтований на юних дослідників віком від 8 до 11 років і має на меті дати дітям можливість вивчати науку через експерименти та інтерактивні заняття. Проєкт уже впроваджено в Німеччині, Італії, США, Аргентині, Мексиці, Південній Кореї, Польщі та інших країнах. В Україні ініціатива створена таким чином, щоб діти могли розвивати свої навички критичного мислення, навчатися аналізувати та інтерпретувати дані — і все це у форматі гри. Онлайн-платформа надає доступ до освітніх матеріалів, інструкцій для проведення експериментів вдома. Відеоуроки дозволяють дітям та їхнім батькам проводити час разом, а також можуть бути використані в школах і літніх таборах.

Онлайн-платформа

«Онлайн-платформа дає можливість вивчати науку в цікавий і доступний спосіб. Вона дозволяє батькам і вчителям організовувати навчання вдома або в школах, залучаючи дітей до цікавих експериментів, які легко виконати навіть без спеціального обладнання», — розповідає Олена Андрощук, керівниця відділу корпоративних комунікацій компанії Henkel в Україні.

Квест-знайомство із дитячою академією «Футурум», де діти 6–12 років зможуть поринути у світ захопливих наукових експериментів, виконати творчі завдання із хімії, біології, географії, фізики, астрономії, історії, риторики, інженерії, знайти нових друзів і покращити свої шкільні знання. Подія відбудеться 14 вересня об 11:00 у видавництві «Веселка» (Київ, вул. Ю. Іллєнка (Мельникова), 63)

Запис на навчання

1+1 media school запускає осінній освітній сезон. Курс дитячого дубляжу та акторської майстерності стартує 14 жовтня. Це освітня програма для підлітків віком від 9 до 14 років, які хочуть відчути себе частиною світу дубляжу й акторства. Учасники опанують акторську гру, роботу з мікрофоном для дубляжу, артикуляційні гімнастики та багато іншого. Кожен учасник матиме можливість проявити свою творчість і професійні навички, озвучити мультфільм та уривок із серіалу. Курс пропонує багато практичних робіт та індивідуальних занять із професійними акторами театру та дубляжу.

26 жовтня стартує курс «Ведучий» для дітей. Юні студенти навчатимуться роботі з камерою й самотужки створюватимуть новинні сюжети, спілкуватимуться з досвідченими ведучими та потраплять у залаштунки найрейтинговіших шоу країни.

Реєстрація
Поділитися цією статтею