Розпочався прийом заявок на Climate Action Project. У жовтні 2020 вчителі, учні та студенти з 6 континентів вчетверте зможуть разом попрацювати над різноманітними екологічними проєктами. Зокрема,  500 тисяч учасників зі 100 країн одночасно будуть висаджувати дерева, а також відправлять свої малюнки на Марс.

Загалом, упродовж 6 тижнів вчителі, діти та молодь вивчатимуть причини й наслідки зміни клімату та проведуть різноманітні заходи, щоб допомогти розв’язати проблеми.

Цього року планують 3 захопливі активності:

  •  #PlantED: глобальне висаджування дерев
  •  #Mission2Mars: малюнки та меседжі учнів та студентів будуть відіслані на Марс завдяки співпраці з NASA
  • #7point5: щотижня робитимуть щось хороше. 

Вчителі стануть частиною глобальної спільноти та отримають відзнаки (баджі) та сертифікати.

Climate Action підтримує Далай-лама, ООН, Всесвітній фонд дикої природи (WWF), доктор Джейн Гудолл та світові лідери. За минулі роки проєкт висвітлювали ЗМІ у 45 країнах, у тому числі National Geographic, BBC та CNN.

Протягом 6 тижнів учні/студенти (з 6 до 22 років) будуть досліджувати, проводити мозковий штурм, обговорювати, творити, весело проводити час, налагоджувати зв’язок з іншими учасниками проєкту, презентувати свої знахідки та ділитися ними через щотижневі відео.

Проєкт має на меті розвиток таких важливих навичок, як креативність, емпатія, вирішення проблем реального світу, співпраця та критичне мислення.

Навчання стає більш автентичним завдяки перегляду підготовлених однолітками відео. Протягом останнього тижня відбуватиметься живе онлайн-спілкування з усесвітньо відомими експертами, які ділитимуться своїми знаннями та досвідом під час вебінарів.

Приєднатися

Фото: https://ukraine.climate-action.info/

Поділитися цією статтею
Автор: