Мережа Глобального Договору ООН в Україні запустила гру «Sustainable Development Goals».

Мета гри — зацікавити темою сталого розвитку якомога ширше коло людей, а також — дати можливість перевірити обізнаність з Цілями сталого розвитку тим, для кого ця тема не є новою.

За правилами гри, гравці кидають виклик одне одному, намагаючись досягти цілей сталого розвитку до 2030 року. Так, у ході гри вони отримують базові знання про 17 Цілей, викладених у вигляді якісних та кількісних завдань на наступні роки. Мета — досягти Цілей сталого розвитку до 2030 року, давши правильні відповіді на 20 запитань, що в сумі принесуть 100 балів.

Гра «Sustainable Development Goals» є унікальною розробкою Глобального договору ООН. Україна отримала ексклюзивне право на поширення та адаптацію цих матеріалів. Онлайн-версію гри розробила команда BestApp, яка складається з випускників програми ІТ nation, реалізованої Глобальним договором ООН в Україні в 2020 році.

Для проходження гри слід зареєструватись за посиланням.

Перед проходженням гри можна пройти ознайомчий сертифікований курс від Глобального договору ООН про Цілі сталого розвитку, який дасть базові знання про цілі сталого розвиткута 10 Принципів глобальний договір ООН, а також допоможуть показати кращий результат у грі. Курс доступний після реєстрації на сайті гри у розділі «Корисні посилання».

Партнерами гри є компанії DTEK, BASF Україна та Carlsberg Україна.

Поділитися цією статтею