До «Resiliency–2024» («Стійкість–2024: сила зв’язків») запрошують долучитися освітніх управлінців, представників адміністрацій закладів освіти, учителів, шкільних психологів і всіх зацікавлених, повідомляє медіа «Нова українська школа». У віртуальній події братимуть участь 35 тисяч учасників зі 112 країн, 85 спікерів, триватиме вона 4,5 годин, старт — 19:00 (київський час). Приєднатися можна безкоштовно.

Зірковий спікер конференції — Едіт Еґер – письменниця бестселерів, яка пережила Голокост, вижила в кількох концтаборах, зокрема в Аушвіці (Освенцимі). Серед доповідачів: психологи і журналісти, автори і музиканти, політики і громадські діячі, науковці.

Усі вони поділяться своїми ідеями щодо стійкості та того, як стосунки та створення мережі підтримки можуть допомогти нам відновитися після труднощів і процвітати. Тут звучатимуть особисті історії та експертні поради.

Якщо не встигатимете взяти участь у події, після реєстрації на конференцію зможете отримати посилання на її запис, яке буде активним впродовж 30 днів. Деякі фрагменти попередніх конференції можна проглянути за посиланням.

Докладнішу інформацію та посилання на онлайн-зустріч учасники й учасниці отримають на електронні пошти, вказані під час реєстрації.

Реєстрація

Поділитися цією статтею