14 червня на інформаційних сторінках учасників ЗНО опублікують результати ЗНО з української мови і літератури, математики та фізики.

Також сьогодні оприлюднять результати іспитів державної підсумкової атестації, які проходили у формі незалежного оцінювання. Їх розмістять у розділі «Керівникам закладів освіти».

Учасники тестування цього року зможуть ознайомитися зі сканкопіями своїх бланків відповідей. Бланки з української мови і літератури, математики та фізики розмістять на інформаційних сторінках учасників до 17 червня.

У випадку сумнівів щодо об’єктивності визначених результатів учасник тестування має право подати апеляційну заяву, надіславши її поштою на адресу Українського центру оцінювання якості освіти протягом 5 календарних днів з моменту оголошення результатів тестування.

Нагадаємо, вчора відбулося засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти, на якому визначили пороговий бал «склав/не склав» для тестів з української мови і літератури — 23 бали, математики — 11, та фізики — 13.

Для осіб, які здобували освіту не слов’янською мовою, мінімум склав — 14 балів.

Таким чином, успішно склали сесію ЗНО 2019: з української мови і літератури 84% осіб, з математики майже 82%, з фізики 85%, повідомляють в УЦОЯО.

Таблиця переведення тестових балів з української мови і літератури у 200-бальну шкалу:

http://testportal.gov.ua

Таблиця переведення тестових балів з української мови у шкалу 1-12 балів:

 http://testportal.gov.ua
Поділитися цією статтею