У школі запустили курс «Time Machine», де діти у форматі подорожі відвідують різні країни та вивчають часи англійської мови разом із головним героєм — хлопчиком Саймоном. Щоб курс був доступний кожному, він проводиться в онлайн-форматі.

Курс розробили на основі побажань учнів благодійного проєкту школи «Діти — майбутнє України». За 27 місяців роботи цей проєкт зміг надати якісне навчання більш ніж 65 000 дітей. На створення, просування та підтримку цієї ініціативи було витрачено понад мільйон гривень. Кожен учень отримав безкоштовний доступ до онлайн-уроків з викладачем та групою, електронний підручник, інтерактивну платформу для виконання домашніх завдань та сертифікат про завершення курсу. А викладачами стали кваліфіковані спеціалісти, що пройшли спеціальне навчання у внутрішній академії FLASH.

«Дитині сподобалося навчання! Вдалося досягти правильної вимови буквосполучень. Найбільше сину запам’яталися і сподобалися завдання — квести. Із задоволенням рекомендуватиму проєкт друзям. Велика подяка за вашу працю!» — ділиться враженнями від навчання мама одного з учнів Софія Стародуб. 

Після завершення курсу команда школи FLASH провела опитування і виявила потребу учнів у глибшому вивченні граматики англійської мови. Ця тематика виявилася найпроблемнішою. Саме тому і був створений курс «Time Machine». Діти навчаються у невеликих групах, що забезпечує індивідуальний підхід до кожного. Коштує таке навчання 700 грн/місяць. З дітьми працюють кваліфіковані, досвідчені викладачі та цілодобова техпідтримка, куди можна звернутися з будь-яких питань. Також у вартість входить інтерактивна платформа для домашніх завдань та підручник, розроблений спеціально для цього курсу. Детальніша інформація та реєстрація на навчання доступні за посиланням.

Долучитися


Поділитися цією статтею