Зібрали для вас освітні можливості цього тижня.

Interexchange Academy об’єднає молодь з України та Німеччини. Цей 5-денний інтенсив спрямований на сприяння міжкультурному обміну та розвиток у молоді навичок, необхідних для вирішення глобальних викликів сучасного світу. Особливу увагу приділять питанням різноманітності культур, збереження ментального здоров’я та відповідального використання цифрових технологій. Хлопців віком 16 років та дівчат віком 18–20 років запрошують зареєструватися за посиланням. Обовʼязкова умова для участі: володіння англійською мовою на рівні B1/B2. Дедлайн подання заявок — 20 серпня 2024 року.

Зареєструватися

Компанія EdPro презентувала відкриту бібліотеку навчальних 3D-моделей, щоб зібрати навчальні моделі для всіх предметів шкільної програми. У бібліотеці EdPro підготовлені моделі для восьми предметів: біологія, захист України, географія, історія, література, математика, фізика та хімія. Згодом будуть додані й інші предмети. Безпосередньо зараз відбувається активне наповнення бібліотеки. Кожну модель перевіряють. Тільки-но команда EdPro переконалася, що модель дійсно можна друкувати на звичайних екструдерних принтерах, таких як Creality K1C чи K1 Max, її додають у бібліотеку. Також фіксують вигляд видрукованої моделі та розміщують фото. Наразі українські вчителі мають змогу не тільки користуватися вмістом бібліотеки, а й впливати на її наповнення. А для зворотного зв’язку можна писати на цю пошту mpirogov@edpro.ua.

Долучитися

Онлайн-школа SchoolToGo оголошує набір учнів 1–11-х класів на новий навчальний рік 2024/2025. Школа пропонує на вибір один із трьох інтерактивних форматів навчання, що відповідають потребам українських учнів та учениць, незалежно від їхнього місця перебування. Навчання за кожним із форматів передбачає отримання документа про освіту державного зразка. Навчання безкоштовне для наступних категорій учнів: діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти загиблих військовослужбовців, діти, що проживають на тимчасово окупованих територіях України. Реєстрація на новий навчальний рік вже відкрита.

Дізнатися більше

Освіторія оголошує про старт програми наставництва «Педагогічний навігатор», що відкриває нові можливості для вчителів-інтернів і студентів випускних курсів педагогічних університетів, які вже працюють у школі та прагнуть змінити освіту на краще. Унікальність програми полягає в тому, що інтерни матимуть змогу перейняти досвід у фіналістів та переможців Global Teacher Prize Ukraine, які поділяться своїми секретами педагогічного успіху. Програма включає елементи фінського підходу до наставництва, що дозволяє інтегрувати найкращі світові практики в педагогічну діяльність в Україні. Наразі триває набір для 25 вчителів-інтернів з усієї України. Програма передбачає різноманітні формати навчання (онлайн, офлайн та змішане) для забезпечення максимально зручного та ефективного процесу спілкування наставників із педагогічними інтернами. Участь безкоштовна за умови успішного відбору заявки, яку можна заповнити за посиланням.

Долучитися


Поділитися цією статтею