18 серпня у Києві на Поляні ВДНГ та в Саду Гамаків відбудеться безоплатна подія — фестиваль «Магічний світ» за мотивами мультфільмів студії «Дісней». Інформаційними партнерами заходу виступають Освіторія та Всеукраїнська школа онлайн.

Захід розпочнеться о 10:00. Спочатку всі охочі зможуть переглянути фільм «Пітер Пен і Аліса в країні чудес» на великому екрані. Далі відбудеться низка виступів освітніх експертів, лікарів та психологів. Протягом дня для дітей будуть доступні творчі майстер-класи, аквагрим, різноманітні квести та конкурси. До того ж на заході будуть виступати співаки One More, Софія Єгорова та SOFO. Також відвідувачі зможуть сфотографуватися біля замку Аладдіна.

На фестивалі пройде ярмарок, де кожен гість буде мати можливість придбати крафтові товари українських брендів: прикраси, іграшки, аксесуари, свічки, ароматичні подарунки та багато іншого. Задля безпеки гостей увесь день чергуватиме лікар та охорона.

Основна програма розпочнеться об 11:30, а вхід для всіх охочих — вільний. Фестиваль пройде за адресою: проспект Академіка Глушкова, 1 на липовій алеї, всього за 10 хвилин від метро «Виставковий центр». Найближчі укриття розташовані в павільйонах: 1, 5, 13, а також це ст.м. «Виставковий Центр». Організатори звертають увагу, що на території працює бар з їжею, вживання своїх продуктів і напоїв заборонено. 

Долучитися


Поділитися цією статтею