Мультфільму «Думками навиворіт 2» навіть вдалося обійти фільм «Дюна: частина друга». Йому пророкують зібрати мінімум один мільярд доларів у світовому прокаті.  

Про це пише Variety.

Під час першого прокатного вікенду мультфільм зібрав 154 мільйони доларів у США, а під час другого – 100 мільйонів доларів. Примітно, його попередник «Думками навиворіт» 2015 року заробив 90 мільйонів доларів за перші вихідні. Наразі друга частина вже зібрала майже 730 мільйонів доларів у світовому прокаті.

Мультфілм також отримав великий успіх серед критиків. Фільм сертифіковано як свіжий на Rotten Tomatoes, критики високо оцінюють візуальні ефекти, акторський склад і небанальний сторітелінг фільму. Він також отримав оцінку «A» CinemaScore та оцінку аудиторії Rotten Tomatoes у 96%.
Режисер Келсі Манн зазначив, що він сподівається, що фільм, у якому з’являються нові емоції, наприклад тривожність, «розповість історію, яка значно полегшить життя деяких підлітків».

Як повідомляє Суспільне Культура, в Україні після другого вікенду мультфільм зібрав більше 61 мільйона гривень боксофісу та привабив у кінотеатри майже 400 тисяч.

У другій частину мультику сюжет продовжує розповідати про дівчинку Райлі, якій вже виповнилося 13 років.  У попередній частині всередині її голови мешкали такі  емоції як Радість, Печаль, Страх, Гнів та Відраза. А з початком підліткового віку до них долучилися ще й Тривожність, Конфуз, Заздрість, Хандра та Ностальгія. Як дівчинка-підліток буде приймати рішення тепер і що на них впливатиме – про це і розповідають творці стрічки.

Фото: Disney


Поділитися цією статтею