Підтримати інтеграцію Криму в шкільну освіту можна проголосувавши за проєкт «Вчися вухами | Історія Криму» від «Смарт освіти» на сторінці аудіопремії «Слушно» від сервісу MEGOGO AUDIO.

Проголосувати з одного акаунта можна лише один раз у кожній з номінацій.

«Історія Криму» — це курс аудіоуроків від проєкту «Вчися вухами», який допоможе зануритися в історію півострова, побачити та зрозуміти корінні народи, їхню історію та культуру, а також зрозуміти тяглість історичного звʼязку між материком та Кримом.

Слухати курс «Історія Криму» можна на зручних майданчиках:

  • на сайті проєкту «Вчися вухами» (доступні одразу всі епізоди),
  • на платформах YouTube, Spotify, Apple Podcast, MEGOGO, NV (нові епізоди виходять щотижня).

Проєкт «Вчися вухами» — це безоплатні аудіоуроки для учнів 6–11-х класів. Аудіоуроки не заміняють вчителя в класі, але допомагають опанувати тему та зменшити освітні втрати — під час відключень електроенергії, в укритті, за кордоном чи для додаткової освіти.

На сайті та подкаст-платформах вже є понад 450 уроків з історії України, всесвітньої та історії Криму, української мови та літератури, громадянської освіти. Середня тривалість аудіоуроку — 20 хвилин. До уроків є рекомендації, що можна додатково подивитись, послухати чи почитати, а також невеликі практичні завдання: тести для самоперевірки або тема для есе.

Премію «Слушно» від MEGOGO AUDIO заснували у 2021 році. Нею щороку відзначають найкращі подкасти у своїх категоріях. Цьогоріч у премію повертається професійне журі, яке разом зі слухачами обере найкращі подкасти 2024 року.

Поділитися цією статтею