Чи знаєте ви, що можете відвідати Велику китайську стіну, побачити Мону Лізу або завітати до улюблених тварин зоопарку, не виходячи з дому?

Портал Kids News зібрав ідеї віртуальних екскурсій по всій Землі та навіть поза нею!

1.
Велика китайська стіна, КИТАЙ

Цей неймовірний орієнтир  це колекція стін протяжністю приблизно 21 тис. км. Часто кажуть, що це єдина створена людиною споруда, яку можна побачити з Місяця, але цю заяву висловлювали багато років до того, як хтось побував на Місяці. Китайські космонавти в космосі у 2003 році шукали її, але не змогли побачити.

Відвідати: Велику китайську стіну

2.
Зоопарк CINCINNATI, США

Цей відомий зоопарк пропонує віртуальне домашнє сафарі.

«Ми привозимо зоопарк до людей, які застрягли вдома»,  сказав директор зоопарку Тейн Мейнард. «Зоопарк важливий для спільноти, і неможливість його відвідувати створить порожнечу, яку ми намагаємося заповнити. Мета щоденних сеансів у прямому ефірі  забезпечити веселий та навчальний контент людям, які залишаються вдома».

Відвідати: Зоопарк CINCINNATI

3.
Зоопарк Сан-Дієго, США

У зоопарку Сан-Дієго є спеціальний сайт для дітей, наповнений відео, іграми та інтерактивними заходами.

Відвідати: Зоопарк Сан-Дієго

4.
Музей SMITHSONIAN та Національний зоопарк, США

Тут є великий асортимент експонатів, доступних для перегляду в інтернеті, у тому числі Animal Cams  трансляція в прямому ефірі з приміщень для тварин. Ви можете зблизитися з левами, пандами, слонами й не тільки!

Відвідати: Зоопарк SMITHSONIAN

5.
Ферма 360, КАНАДА

Ферма 360  це колекція віртуальних турів до канадських курок, овець, великої рогатої худоби, а також зерновими та фруктовими фермами. Існує навіть екскурсія норковою фермою, де вирощують цих маленьких пухнастих тварин  хороший старт для дискусії про те, чи вважаєте ви прийнятним використовувати хутро.

Відвідати: Ферму 360

6.
YELLOWSTONE Національний парк, США

Цей масивний парк охоплює частини штатів Вайомінг, Монтана та Айдахо. Це був перший національний парк у США, створений у 1872 році. Тут є гейзери, каньйони, річки, гори та дикі тварини, такі як ведмеді грізлі, вовки, зубри та лосі. Існує безліч віртуальних турів парком.

Відвідати: Національний парк в США

7.
Музей д’Орсе, ФРАНЦІЯ

Виділіть трохи часу, щоб вивчити картини Моне, Сезанна та Гогена в Музеї д’Орсе, Париж.

Відвідати: Музей д’Орсе, ФРАНЦІЯ 

8.
MARS

І для справді виїзного досвіду здійсніть віртуальну подорож Марсом. Зображення туру записує ровер NASA Curiosity.  

Відвідати: МАРС
Поділитися цією статтею