Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

24-го жовтня відкривається «Освіторія Хаб»! Сучасний коворкінг для освітян і не тільки обіцяє зламати всі стереотипи про нудні та сірі робочі будні. Саме тут справжні змінотворці об’єднаються у єдину креативну спільноту, що надихатиме на освітні зміни. «Освіторія Хаб» у Києві — це 1 000 квадратних метрів про освіту та інноваційність у центрі.

Освіторія Хаб — перший у Європі відкритий простір для освітян. Тут зустрічатимуться агенти освітніх змін з усієї України, щоб працювати, навчатись і надихатися, дізнаватися про нове, ділитися власними досягненнями та знаходити креативних однодумців.

У центрі діяльності є:

  • лекторій на 150 осіб та тренінгова зала на 30 осіб.
  • Коворкінг на 20 місць, 10 приватних офісів, 2 переговорні кімнати
  • лаунж-зона та цікавезна бібліотека
  • кав’ярня з ароматною кавою та різноманітними смаколиками
  • дитяча кімната для маленьких бешкетників

«Ми віримо, що наш Хаб — це місце сили та натхнення, і запрошуємо переконатися в цьому. Чекаємо у будь-який зручний час з 12-ї до 15-ї: розкажемо-покажемо Хаб, познайомимо з командою „Освіторії“, запропонуємо взяти участь у крутезному квесті (і точно не залишимо без приємних подаруночків, але тссс!), а ще пригостимо смачною кавою»,  —  запрошує «Освіторія».


Для участі у відкритті потрібно зареєєструватися за посиланням.

Ідея створення локації, де фахівці освітньої галузі можуть зібратися під одним дахом, щоб ділитися досвідом, навчати та навчатися, належить очільниці ГС «Освіторія» Зої Литвин:


Повертаючись з навчання в Кремнієвій долині, я зрозуміла, що найбільша цінність, яка там є — згуртована спільнота. Недарма прориви відбуваються саме в тих галузях, де сформовані ось такі дружні спільноти — IT, медицина, фізика. А ось у нашій країні до цього часу не було сталого майданчика для комунікації між агентами змін в освіті.

Це таке місце сили, куди освітяни зможуть завітати на творчі й продуктивні посиденьки, відвідати семінари, дізнатися про нові освітянські тренди, покреативити й надихнутися за філіжанкою запашної кави.

Під дахом Освіторія Хабу зустрінуться:

  • благодійні та громадські організації, які рухають освіту;
  • тренінговий центр «Освіторії», який організує виступи найкращих тренерів для спраглих до знань вчителів;
  • IT-стартапи, які створюють soft для закладів освіти в Україні;
  • батьки, які хочуть дізнатися більше про виховання дітей.

У нашій освітянській бібліотеці, коворкінгу та затишній кав’ярні можна буде поспілкуватись та познайомитись з освітніми лідерами думок, ба навіть проконсультуватись із питання, яке вас давно хвилює.

Якщо ви — освітяни чи тема освіти вам близька, якщо ви — батьки, для яких «усвідомлене батьківство» не просто красиві слова, — запрошуємо 24 жовтня на відкриття Освіторія Хабу, де ви надихнетеся зустрічами зі спікерами, побуваєте на цікавих подіях, зможете повеселитися в колі однодумців та відкрити для себе щось нове в освіті.

Дізнатися вартість і забронювати місце можна сайті Хабу.

Читайте також:
Освіторія Хаб — у Києві відкриють надсучасний креативний простір для освітян.
Освіторія Хаб — коворкінг, де захочеться жити

Деталі

Дата:
24 Жовтня, 2019
Час:
12:00 - 15:00

Організатор

Освіторія
Веб-сайт:
http://osvitoria.org/

Місце проведення

Освіторія Хаб
Московська, 2
Київ, Ukraine
+ Карта Google
Веб-сайт:
https://hub.osvitoria.org/