Існує багато сайтів, які пропонують послуги репетиторів. До вашої уваги гід, який допоможе краще зорієнтуватися та вдало вибрати викладача для дитини.

buki.com.ua

buki

Вартість години заняття з репетитором: 60–600 грн.

Як це працює:

Ресурс об’єднує 10 тисяч викладачів зі 120 різних напрямків знань, які надають послуги у 140 населених пунктах України.

Анкети репетиторів можна переглянути через пошукову панель. Слід обрати параметри фільтрування: предмет, рівень підготовки, місто, місце занять (на території репетитора, вдома в учня чи по скайпу). А також мінімальну та максимальну ціни, що для вас прийнятні.

Після того, як вибрали викладача, залиште заявку: він сам зв’яжеться з вами. Або ж вам зателефонує менеджер, щоб уточнити деталі. Підбір репетитора безкоштовний.

vash-repetitor.org

vash

Вартість години заняття з репетитором: 60–400 грн.

Як це працює:

Анкети репетиторів можна відфільтрувати за регіонами, предметами, вартістю послуг та рейтингом викладачів.

Також є опція індивідуального підбору спеціаліста за розширеними параметрами. Для цього треба заповнити спеціальну форму. Тоді протягом дня адміністратор повідомить телефоном результати пошуку та оптимальні варіанти. Консультації та підбір репетитора безкоштовні.

Спільнота об’єднує понад 220 тисяч викладачів у найбільших містах України та країн СНД. Адже займатися можна онлайн.

repetitory.com.ua

repetitory31

Вартість години заняття з репетитором: 45–400 грн.

Як це працює:

Тут можна шукати репетиторів в обласних центрах України. У фільтрі оберіть спеціальність і потрібний вам район міста. Є можливість переглянути дипломи, сертифікати та нагороди викладачів, які прикріпляють до анкет. Сервіс гарантує, що перевіряє всі документи.

Щоб скористатися послугами обраного репетитора, треба надіслати заявку. На неї відповість сам викладач. Якщо ж він зараз не набирає нових учнів або з інших причин не може займатися з вашою дитиною, вам зателефонує менеджер і запропонує анкети інших подібних кандидатів. Допомога в підборі викладача по телефону безкоштовна.

Після занять представники сайту зв’язуються з клієнтами і просять залишити відгук про репетитора.

preply.com

preplay

Вартість години заняття з репетитором: 135–850 грн.

Як це працює:

Доступні послуги викладачів з 55 предметів. Це шкільні та університетські дисципліни, а також хобі й захоплення.

Є два шляхи пошуку репетиторів. Можна одразу ввести запит у рядок пошуку. А можна скористатися розширеними налаштуваннями. Для цього треба обрати напрям навчання, діапазон цін, бажаний графік занять, а також країну. Річ у тім, що тут доступний пошук викладачів — носіїв іноземних мов. Вони можуть жити за кордоном та надавати послуги онлайн.

Можна одразу переглянути розклад репетитора та вільні дати для занять, щоб забронювати перший урок.

Анкети викладачів містять коротенькі відеопрезентації, що допомагають скласти перше враження про спеціаліста. Якщо виникають запитання, можна надіслати приватне повідомлення репетитору.

Учні також можуть залишати оголошення на сайті. Вчителі переглядають заявки та відгукуються на ті, що їх зацікавили.

repetitor.ua

repetitor

Вартість години заняття з репетитором: 50–350 грн.

Як це працює:

Панелі пошуку немає. Анкети викладачів упорядковані за двома основними параметрами: дисципліни та міста, у яких надають послуги репетитори. Однак у вільному доступі є не всі профайли, бо деякі вчителі їх закривають.

Більший вибір можна отримати, якщо скористатися розширеним пошуком. Тоді на вашу заявку можуть відгукнутися вчителі, які відповідають вашим критеріям, але не розміщували в публічному доступі свою анкету.

Переглянути контактну інформацію викладача чи надіслати йому листа можуть лише ті, хто зареєструвався на порталі.

bestrepetitor.com.ua

best

Вартість години заняття з репетитором: 100–300 грн.

Як це працює:

Панелі пошуку немає. Щоб знайти викладача, треба одразу вибрати необхідну дисципліну зі списку. Потім у меню, що з’явиться, обрати необхідні критерії. Наприклад, місто, мету занять, місце проведення чи онлайн-уроки, вартість послуг за годину, стать викладача та його досвід викладання.

Для тих, хто звик обирати ретельно, є функція «Запам’ятати вчителя». Просто позначте зірочкою анкету, яка сподобалась, і можете повернутися до неї в будь-який момент.

Зв’язатися з викладачем без посередників не можна. Коли ви визначилися та надіслали заявку, вам передзвонить менеджер проекту. Його послуги безкоштовні.

100balov.info

100

Вартість години заняття з репетитором: 75–350 грн.

Як це працює:

Є два способи шукати тут репетитора: скористатися розділом «Залишити заявку» або переглянути анкети в розділі «Знайти репетитора».

Якщо ви обрали перший спосіб, вам зателефонує консультант і безкоштовно надасть список викладачів, які відповідають вашими вимогам. У другому випадку треба шукати самостійно. Для цього є чималий список критеріїв у меню.

Можна обрати не тільки індивідуальні заняття, а й навчання в невеликих групах. Деякі викладачі пропонують, крім уроків, разові консультації з певних тем або підготовку до контрольних робіт.

repetitor.org.ua

org

Вартість години заняття з репетитором: 100–500 грн.

Як це працює:

Панель пошуку містить два параметри: місто і предмет. За ними впорядковані всі анкети викладачів. Якщо певний вчитель відповідає вашим вимогам, необхідно заповнити доволі детальну анкету про потенційного учня та його побажання. Після цього надіслати заявку. На повідомлення відповідають безпосередньо репетитори. Однак, якщо часу на пошук немає, можна замовити підбір репетитора у менеджерів проекту. Ця послуга безкоштовна.

На сайті реалізовано систему тестування викладачів. Їм пропонують скласти тест із предмета, який вони викладають. Якщо репетитор пройшов перевірку успішно, у його профайлі з’являється відповідний бейдж. Це допомагає впевнитися в рівні підготовки репетитора.

Також на сайті є великий розділ відгуків про вчителів.

tvoyrepetitor.com.ua

twoy

Вартість години заняття з репетитором: 100–500 грн.

Як це працює:

Є панель пошуку з кількома параметрами: предмет, місто, місце для занять чи уроки онлайн, стать репетитора і вартість його послуг. Коли позначите важливі для вас пункти, отримаєте список анкет викладачів, які відповідають вашим вимогам.

Можна також залишити заявку на підбір необхідного спеціаліста. Тоді менеджер обговорить з вами деталі телефоном, знайде репетитора і домовиться з ним про заняття. Лише після цього передасть вам контакти вчителя.

У вільному доступі є статистика: скільки сьогодні опрацьовано замовлень від користувачів та скільки репетиторів було обрано.

У базі близько 6 тисяч репетиторів з усіх регіонів України. Вони надають послуги з 82 предметів, а також хобі. Наприклад, можна знайти вчителя співу чи фотомистецтва.

Mathema

Вартість години заняття з репетитором: 220-350 грн/год

Як це працює:

Mathema — це спеціалізована онлайн-школа математики для дітей. Репетитори на платформі проводять індивідуальні заняття, готують до ЗНО, ДПА та контрольних робіт, або просто допомагають із домашнім завданням. Mathema є саме школою, а не платформою для пошуку репетитора з математики онлайн. Тут з батьками, дітьми та викладачами працюють менеджери, які також відповідають за результат навчання.

Ключовою відмінністю школи є підхід до вибору репетитора з математики. Менеджери добре знають усіх педагогів і їх спеціалізацію, тому можуть порадити батькам такого вчителя, який найкраще підійде дитині. 90% учнів залишаються з тим репетитором, якого їм запропонували на початку.

Персональний менеджер щомісяця надсилає батькам звіти про результати учня. Також у батьків завжди є доступ до електронного щоденника дитини. Також є прямий зв’язок з вчителем через Viber. Вчитель та учень займаються по Zoom, використовуючи інтерактивну дошку та сучасні інструменти онлайн-навчання. Технічно такі уроки доступні будь-якому учню з телефоном, планшетом чи комп’ютером.

repetitor.com.ua

repetitor_com

Вартість години заняття з репетитором: 300 грн.

Як це працює:

Традиційної панелі пошуку чи бази викладачів тут немає. Необхідно зателефонувати за номерами, що вказані на сайті, чи приїхати безпосередньо на консультацію до студії.

З кожним потенційним клієнтом спілкуються менеджер і методист. Вони визначають рівень знань і психологічний тип дитини, мету занять. Також запитують, чи зможе учень виконувати домашні завдання. Потім формують для нього графік і лише тоді пропонують викладачів на вибір.

Учню обіцяють щомісяця надсилати звіт про успішність на електронну адресу.

Поділитися цією статтею
Автор: