Чимало батьків втішає себе: важливо не те, скільки часу проводиш з дитиною, а як проводиш. Утім, ніде правди діти, і цікавих ідей, і часу не завжди вистачає. Тож дні новорічних та різдвяних свят — шанс зробити спілкування яскравим, щоб син чи донька колись з любов’ю згадували їх. 

 5 креативних відповідей на запитання, чи існує Святий Миколай

Свята — час див і подарунків. Тож креативно відповідайте на питання, чи існує Святий Миколай (або Санта Клаус), де живе, як встигає приносити подарунки всім дітям. А потім разом з дітьми робіть маленькі подарунки своїми руками і тіште рідних і друзів. Хай малеча відкриє для себе: дарувати ще приємніше, ніж отримувати!


Сто ненудних запитань до дитини

Запитувати — весело. Можна навіть перетворити це на гру: записати запитання на фантиках, додати веселі завдання (на кшталт «заспівати новорічну пісеньку»), тягнути — і відповідати. Так, татові і мамі теж доведеться розповісти про те, на якій тварині хотілося б покататися чи що зробити з чарівною паличкою. Це не лише забавка, а й можливість краще зрозуміти одне одного.


Що таке просторові ігри, і як вони розвивають математичні навички

Канікули — час для прогулянок і розваг на подвір’ї, у парку, на ковзанці. Для дітей існують прості способи тренувати мозок, усе ще насолоджуючись відпочинком. Просторові ігри легко поєднати з рухом та заняттями просто неба. І хоча в статті йдеться про літні канікули, ці поради легко пристосувати під зимовий час.


 Як зробити YouTube безпечним для дітей: прості технічні лайфхаки

Мультики — теж важлива справа на канікулах. А ще в інтернеті можна знайти безліч ідей для гри, розвитку, креативу. Але щоб використовувати технології розумно та безпечно, потрібно знати основні технічні лайфхаки.


 Ігри, в які грають діти

Канікули — це ще й ігри! Але вони можуть бути не лише розвагою, а й способом «прокачати мозок». «Освіторія» зібрала 26 інтелектуальних та захопливих ігор, у які можна грати всією родиною.

Поділитися цією статтею