Бути несучасним — найгірше, що може трапитися з учителем, байдуже який предмет він викладає. Такого вчителя хутко запишуть у категорію «динозаври» і він уже ніколи не зацікавить своїх учнів. Тоді як сучасний вчитель говорить з підлітками однією мовою і про те, що їх цікавить. «Освіторія» зібрала поради, як бути трендовим вчителем. 

Як вчителю створити персональний бренд: покрокова інструкція

Розсекречуємо формулу особистого бренду та розповідаємо, як його збудувати з нуля. Ви дізнаєтеся про складові та стратегію персонального бренду та навчитесь обирати найвигідніші інструменти для комунікації з аудиторією.


Рецепти слаймів: Урок, після якого учні носитимуть вчителя на руках

Вчитель хімії Новопечерської школи Вадим Кожанов та учениця Вероніка Сидорук провели для «Освіторії» майстер-клас зі слаймоваріння. Беріть на озброєння, панове вчителі, та насолоджуйтесь захватом ваших учнів!


10 неймовірних блогів учителів в Instagram, на які варто підписатися

Публікуємо розповіді про популярні сторінки іноземних вчителів, які цікаво не тільки переглядати, а й читати. Тут ви можете знайти нестандартні ідеї уроків від таких же затятих працівників освіти, як і ви, надихнутися, а інколи й поспівчувати тяжкій роботі — це можуть зрозуміти тільки педагоги!


Зробіть її трохи sexy: Як викладати українську літературу поколінню Z

20 сторінок української літератури на день має читати сучасний підліток. Це мало чи багато? Залежить від мотивації учня. Як зацікавити покоління Z класичними творами укрліту, коли в їхніх соцмережах вирує цікавіше життя, розповідає Ігор Хворостяний, вчитель Новопечерської школи.


#ВчителіВажливі: Вчитель, з яким можна поговорити про секс і повчитись під українські хіти

Продовжуємо знайомити вас з десяткою найкращих учителів за версією Global Teacher Prize Ukraine 2018. Серед них — вчитель інформатики, української мови та літератури Олександр Черкас із загальноосвітньої школи №54 у Києві, який поєднує на уроках літературу та інформатику й проводить уроки — прямі ефіри в соцмережах.

Поділитися цією статтею